Webudvikling

Webudvikling uden skyklapper.

Hos Webactor er der en bred, professionel og serviceminded tilgang til web -og hjemmeside udvikling. Jeg lytter, rådgiver og sætter mig ind i de ønsker kunderne måtte have.

Webudvikling – Set ude fra og ind!

Forstil dig du skal tegne vej gennem en labyrint. Her starter man oftest ude fra for at finde ind til midten. Denne tanke er overført til hvorledes hjemmesider produceres hos Webactor. Arbejder man ud fra dette mindset, er der hele tiden en rød tråd  ind til hjemmesidens kerne indhold og fokus område.

 


Jeg gir´ mig tid til opgaven.

For mig drejer det sig ikke om at komme hurtigt i mål. Du skal som kunde være 100% tilfreds inden opgaven slippes. Jeg er meget passioneret og dedikeret omkring mine projekter, opgaver og cases. Jeg er ikke specialist, JEG ER NØRD.

Du bestemmer designet, udviklingen og tempoet.

Webactor er i princippet kundens webmaster – og det gir god mening. Processen er hurtig og direkte. Du bliver holdt ajour igennem hele forløbet. jeg sørger for at udviklingen bliver på sporet, således at opgaven kan leveres til tiden, og til den aftalte pris.

Fokus på Open Source (gratis) løsninger.

Jeg udvikler i Open Source. Dvs. løsninger man frit kan videreudvikle i. Derfor er kunder hos Webactor heller ikke fastlåst til et web system, hvor det udelukkende er mig der kan foretage ændringer og rettelser. Jeg kalder det : Webudvikling uden binding.

 


Nej – Jeg laver ikke hjemmesider fra bunden!

Som udgangspunkt laver jeg ikke hjemmesider helt fra bunden. Jeg mener ikke der er  grund til at genopfinde den dybe tallerken – så at sige. Jeg beskæftiger mig primært med CMS (content management systemet) WordPress. Det mener jeg, er det mest brugervenlige og intuitive CMS system. Kunderne har nemt ved at forstå opbygningen, strukturen, og er hurtig selvkørende når hjemmesiden er online. Ydermere kan produktions tiden på en hjemmeside reduceres gevaldigt,  idet man i WordPress meget hurtig når det ønskede resultat – det mener jeg giver ret god mening.

  • Du kan her se en række WordPress skabeloner, som alle er gratis – se dem på dette link : https://da.wordpress.org/themes/
  • Ønsker du at integrerer et webshop på din WordPress side, anbefaler jeg helt klart shop systemet Woocommerce.

 


Seneste Cases

Wordpress hjemmeside med Woocommerce

WordPress hjemmeside i mobilvenligt design med Woocommerce shop bestillings system.

Wordpress hjemmeside med audio download

WordPress hjemmeside i mobilvenligt design med podcast audio download.

Wordpress hjemmeside i lækkert og enkelt design

WordPress hjemmeside i mobilvenligt design. Informationer er nemme og enkle.

 


Systemer Webactor typisk arbejder med og udvikler i.

 

 


Har du spørgsmål, ønsker information eller rådgivning. Så kontakt Webactor her.