Web Express

WEB EXPRESS – hvad går det ud på?

Med Webactor WEB EXPRESS er du hurtigt videre.

Med WEB EXPRESS tager Webactor hånd om din opgave med det samme. Det kunne eksempelvis være informations opsætning vedr. en messe eller udstilling du og din virksomhed skal deltager på, og som I gerne vil have omtalt i en fart. Det kunne også være opdatering af et vigtigt web element eller plugin, der gør at en given web funktion ikke virker korrekt. Uanset hvad – Så hjælper Webactor hurtigt og professionelt.

 


Oftest har kunder der henvender sig til  Webactor behov for hjælpe til :

Ændring, opdatering el. redigering af hjemmeside indhold på et WordPress site
✓ Scripts og funktions implementering – WordPress plugin opdatering
Teknisk hjælp til webshop, webhotel, domæne el. DNS
✓ Rådgivning omkring online synlighed.

Driller hjemmesiden, teknikken eller grafikken?.
Så kontakt Webactor og lad os sammen tage en gennemgang af de ting og elementer du godt kunne tænke dig at få ændret.

 


Seneste cases

Shopify

En af vor kunder havde et domæne, som de godt kunne tænkte sig at få opsat et webshop på. Kunden havde selv stor interesse i Shopify. Webactor sørgede for kundens domæne (DNS) blev drejet over til webshoppen hos Shopify.

Efter ca. 20 min. var kunden i gang med at opbygge sit nye webshop på et domæne der ellers var sat i bero.

Mailchimp og Clerk

En kunde med et DanDomain webshop system havde integration til hhv. Mailchimp og Clerk. Kunden ønskede at udsende nyhedsbrev med aktuelle tilbud, som var klargjort på DanDomain shoppen. Webactor opsatte det således, at aktuelle tilbud (Som var på shoppet), blev importeret ind i Mailchimp via Clerk.

Kunden kunne efter 15 min. udsende nyhedsbreve med aktuelle tilbud. Sågar med målrettet fokus på kunders tidligere online køb.

Wordpress plugin

En kunde henvendte sig da et faktura plugin i Woocoomerce var holdt op med at fungerer. Kunden havde forholdsvis mange online ordre dagligt, og var afhængig af at kunne sende faktura til virksomhedens kunder. Webactor tog backup af hele sitet, opdaterede det respektive plugin.

Efter ca. 30 min. sendte systemet købs faktura til kunderne igen.