Hvor godt er du repræsenteret på Google?

Få en Google My Business side.

Vær tilstede i Google´s søgeresultater – Det er GRATIS.

Mange virksomheden ved det faktisk slet ikke, men Google tilbyder faktisk en gratis My Business side.

Når du benytter på søgemaskinen Google, er du sikkert ofte stødt på virksomheder der er repræsenteret til højre for søge resultaterne, enten med et logo, produkt udvalg og herefter et lille kort. Alt det og meget mere kan faktisk sættes op under den funktion Google har lavet, og som hedder Google My Business. Det er helt gratis at benytte samt af få en Google My Business konto. Egertlig har Google My Business eksisteret i en årrække, men det er først indenfor det seneste år Google er startet på at tilbyder en My Business side til virksomheder.


Opsæt alle virksomhedens vigtige detaljer – og læn dig tilbage.

Når du har etableret et login til Google er du faktisk allerede i gang. Benyt dette link for at komme til din My Business konto. https://www.google.dk/intl/da/business/ 

Herefter har du mulighed for at opsætte en række virksomheds informationer. Eks. Åbningstider, oplysninger til kunder omkring eks. levering, billeder af virksomheden, kategori filtre og meget mere. Når man er logget ind på sin Google My Business konto, vil man i venstre side samtidig kunne se et felt der hedder “website”. Klikker man her, har man mulighed for at opsætte sit hele eget Google My Business site. Her har man også mulighed for at poste indlæg (Psstt .. som så også er synlige i Google´s søge resultataer). Virksomheder har således en super brugbar og helt gratis funktion hos Google, der gør at man kan komme mere frem med sit brand el. budskab i Google´s søge resultataer.

Fedt – hvordan kommer jeg i gang?

  1. Start med at oprettet en bruger her : https://www.google.dk/intl/da/business/
  2. Login på din My Business konto, og indtast de vigtigste oplysninger.
  3. Gå til : https://www.google.dk/intl/da/business/how-it-works/website/
    (Her har du mulighed for at lave dit helt eget site – HELT GRATIS)

 


Brug for hjælp? – Kontakt Webactor – Vi hjælper gerne.