Brug Push underretning til at holde dine besøgende

Kom tættere på dine besøgende med Push underretning.

Gør besøgende til kunder med Push underetning.

Du har sikkert set det, men måske blot ikke lagt mærke til det. Sommetider besøger man hjemmesider hvor man bliver spurgt om man vil holdes underettet. Den korte og meget nøjsomme popup, fremkommer i toppen af (browseren) / hjemmesiden – og er lavet så snedigt, at man næsten kun kan trykke “tillad” med det sammen. Det kaldes Push notifikation el. Push underetning og er yderst populært. Det der reelt sker, er at man som bruger klikker “Tillad”. Virksomheden bag det pågældende website modtager nu en underetning der fortæller at du som bruger / besøgende har tilladt at virksomheden må holde dig underettet.

En super enkel måde at holde kunder / besøgende og brugere orienteret om produkter og nyheder.

Til WordPress findes der en række forskellige “Push Notifikation” plugins. De er nemme at sætte op, og man kan som virksomhed i endnu højere grad holde sine brugere og besøgende informeret omkring tiltag, produkter og nyheder. Efter at kunder har tilladt underretning, har man som modtager (hjemmeside ejer) tilladelsen til at vise Push underetninger til samtlige besøgende der har tilladt underetningen – og de skal ikke engang udfylde noget.

Jamen hvordan undersender man så Push notifikationer?

Har man et WordPress site, og ønsker man at få opsat et “Push Notifikations” plugin. Kan man herefter design og tilrette et el. flere aktuelt tilbud eller informationer, som man ønsker at udsende som Push besked til besøgende og brugere der har tilladt underetningen. Udsendelsen fremkommer nærmest som en SMS besked på mobil enheden, eller som en nydelig og helt uforstyrrede besked på computere. Hos Webactor har vi gennemgået en række artikler og test omkring effekten af en sådan funktion, og det er yderst brugbart – specielt fordi brugere hverken skal udfylde noget, eller efterfølgene bekræfte noget. Det er en funktion Webactor spår en lysende fremtid.

Vi har nedenfor vedlagt henvisning til 2 af de mest populære Push plugin til WordPress.

Skulle du nu være så uheldig at have tilladt en underetning, som du gerne vil af med igen. Kan dette deaktiveres / slettes i din browser indstillinger.


Brug for hjælp? – Kontakt Webactor – Vi hjælper gerne.